Nieuws

*NIEUW* Pedicure behandeling & SPA

Nieuw in het pedicure assortiment is de pedicure behandeling & SPA.

Bij deze behandeling onderga je eerst een pedicure behandeling waarna de voeten worden gescrubd met een heerlijk ruikende voetscrub. Door de scrub worden de dode huidcellen op milde wijze verwijderd. Na de voetscrub volgt een voetmasker die  10 minuten intrekt waarna de voeten zacht en gehydrateerd zijn. De geur van het voetmasker is afgestemd op de scrub. En als afsluiting volgt er nog een ontspannende voetmassage van 20 minuten.

Deze behandeling is pure verwennerij voor de voeten en is perfect voor voeten die wel wat extra verzorging en hydratatie kunnen gebruiken.

diverse massages om uit te kiezen

Wist je dat......

Je massages ook met elkaar kan combineren? Je kan bijvoorbeeld een klachtgerichte massage combineren met een ontspannende massage of 2 ontspannende massages achter elkaar plannen zodat je optimaal kan genieten.

Je kan bijvoorbeeld denken aan een ontspanningsmassage van 30 minuten met een voetmassage van 40 minuten. De meest gekozen combinatie op dit moment is een sportmassage van 25 minuten voor de rug en nek zodat alle spieren goed los zitten en dan aangevuld tot 60 minuten met de Balinese massage.

Voor welke combinatie ga jij?

Wist je dat......

Geuren je gelukkig(er) kunnen maken?

Geuren worden in onze hersenen niet alleen verwerkt maar ook beleefd, want in dit deel van de hersenen spelen tevens je emotie, herinnering, gedrag en gevoel een rol.
Daarom kan je bij alle soorten ontspanningsmassages die ik aanbied een olie met geur kiezen die bij jou past!
De olie wordt ook nog eens verwarmd voor optimale ontspanning.

heerlijke olie voor een nog fijnere massage beleving

*NIEUW* Zwangerschapsmassage

Nieuw in het massage assortiment is de zwangerschapsmassage. Een zwangerschapsmassage is een zachte en rustige massage waarbij je lichaam helemaal tot rust komt. De massage wordt in zij- en rugligging gegeven waarbij je wordt ondersteund met een (zwangerschaps) kussen zodat je comfortabel ligt. Hierdoor kan de massage gegeven worden van het 2e trimester tot aan de bevalling.

Wil je deze massage ervaren neem dan contact met me op via email, whatsapp of telefonisch om een afspraak in te plannen.

Ben je nou niet zelf zwanger maar ken je iemand die wel zwanger is en gun je haar deze unieke ervaring? Geef dan een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage. Een cadeaubon is leuk om te krijgen en te geven!

Kijk hier voor meer informatie over de zwangerschapsmassage. En kijk hier voor meer informatie over de diverse cadeaubonnen.

Aanpassing openingstijden

Na ruim 7 jaar een kantoorbaan naast de praktijk te hebben gehad is het eindelijk zo ver en heb ik mijn ontslag ingediend. Dit betekent dat ik me volledig op mijn praktijk kan gaan richten en dat de openingstijden verruimd zijn.

De praktijk is vanaf eind augustus op de volgende dagen en tijden geopend:
Maandag: 13.00 uur tot 20.30 uur
Dinsdag: 9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag: 9.00 uur tot 20.30 uur
Vrijdag: 9.00 uur tot 20.30 uur
Zaterdag*: 9.00 uur tot 16.00 uur
*Alleen even weken

Wil je een afspraak maken voor een massage of pedicure behandeling? wacht dan niet langer. Bel, whatsapp, mail of vul het contactformulier in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Welkom....

Op de nieuwe en verbeterde website van Sakura Massage & Pedicure Praktijk.

Nu de praktijk is uitbreid met pedicure behandelingen, paste de oude naam en website niet goed meer en daarom heet mijn praktijk nu:

Op de nieuwe website vind je alle informatie over de massages en pedicure behandelingen die ik aanbied. Ook vind je informatie over producten die ik verkoop zoals diverse soorten voeten crèmes en leuke cadaubonnen.

Het je na het bekijken van de website nog vragen, opmerkingen of suggesties dan hoor ik dat graag.


Met ontspannen groet,
Miranda

bezoekadres

Merellaan 199
2903 GD Capelle aan den IJssel
Tel. 06-14 28 12 12
info@sakuramassagepedicurepraktijk.nl
De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken.
Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid in de naaste omgeving.

Contact

Hartelijk bedankt voor het versturen van uw bericht.
Oops! er ging iets verkeerd bij het versturen van uw bericht