Stoelmassage voor bedrijven

Verkwikkende massage voor de medewerker

De stoelmassage is een massage die zittend wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De stoelmassage is een stevige en verkwikkende massage en richt zich op het hoofd, de nek, schouders, armen en rug. De massage voorkomt en verlicht klachten zoals: stress, vermoeidheid, RSI hoofd-, nek- en rugpijn. De massage bestaat uit een combinatie van drukpunten en (sport)massagegrepen.

Uit onderzoek is aangetoond dat een regelmatige stoelmassage bijdraagt aan het verlagen van kortdurend ziekteverzuim. Ook verhoogt de massage de tevredenheid van de medewerkers.
Het is natuurlijk ook mogelijk om af en toe een stoelmassage aan te bieden als bijvoorbeeld bepaalde targets zijn gehaald, bij een jubileum et cetera.

Omdat de massage door de kleding heen gegeven wordt en er geen olie aan te pas komt, kan de medewerker na de massage gelijk weer aan de slag.

Om de massage te geven is niet veel ruimte nodig, een vergaderruimte van 2,5 bij 2,5 meter is voldoende. Ik zorg voor rustgevende muziek voor de optimale ontspanning tijdens de massage.
Ook lever is van de voren de intekenlijst aan zodat de medewerkers hun massage kunnen inplannen.

Tarieven

Overweegt u om stoelmassage in te zetten voor gezonde en tevreden medewerkers? Ik kom graag langs om te bespreken wat stoelmassage voor het bedrijf kan betekenen.

Het tarief bij éénmalige en korte opdrachten is € 67,50 per uur, exclusief BTW. Er wordt ook een reiskostenvergoeding van € 10,00 berekend en evertuele parkeerkosten komen daar nog bij. De minimale afname is 2 uur aaneengesloten. De massage welke ik adviseer is 20 minuten per persoon. Een kortere massage is wel mogelijk maar is minder effectief om eventuele klachten te behandelen. Een langere massage van 25 minuten is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Wilt u op een regelmatige basis stoelmassage aanbieden aan uw medewerkers? Neem dan contact op voor een gerichte offerte, volledig op maat.

Fiscaal voordeel

De belastingdienst heeft stoelmassage als voorziening op de werkplek de nihilwaardering toegekend. Bedrijven kunnen hierdoor medewerkers een stoelmassage aanbieden zonder dat deze beslag legt op de beschikbare vrije ruimte van de WKR (werkkostenregeling)
Dit betekent dat de vrije ruimte aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor de werknemers besteed kan worden.

Zie  de website van de belastingdienst voor meer informatie of vraag het aan uw accountant en/of jurist.

bezoekadres

Merellaan 199
2903 GD Capelle aan den IJssel
Tel. 06-14 28 12 12
info@sakuramassagepedicurepraktijk.nl
De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken.
Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid in de naaste omgeving.

Contact

Hartelijk bedankt voor het versturen van uw bericht.
Oops! er ging iets verkeerd bij het versturen van uw bericht