Stoelmassage voor bedrijven

Verkwikkende massage voor de medewerker

De stoelmassage is een massage die zittend wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De stoelmassage is een stevige en verkwikkende massage en richt zich op het hoofd, de nek, schouders, armen en rug. De massage voorkomt en verlicht klachten zoals: stress, vermoeidheid, RSI hoofd-, nek- en rugpijn. De massage bestaat uit een combinatie van drukpunten en (sport)massagegrepen.

Uit onderzoek is aangetoond dat een regelmatige stoelmassage bijdraagt aan het verlagen van kortdurend ziekteverzuim. Ook verhoogt de massage de tevredenheid van de medewerkers.
Het is natuurlijk ook mogelijk om af en toe een stoelmassage aan te bieden als bijvoorbeeld bepaalde targets zijn gehaald, bij een jubileum et cetera.

Omdat de massage door de kleding heen gegeven wordt en er geen olie aan te pas komt, kan de medewerker na de massage gelijk weer aan de slag.

Om de massage te geven is niet veel ruimte nodig, een vergaderruimte van 2,5 bij 2,5 meter is voldoende. Ik zorg voor rustgevende muziek voor de optimale ontspanning tijdens de massage.
Ook lever is van de voren de intekenlijst aan zodat de medewerkers hun massage kunnen inplannen.

Tarieven

Overweegt u om stoelmassage in te zetten voor gezonde en tevreden medewerkers? Ik kom graag langs om te bespreken wat stoelmassage voor het bedrijf kan betekenen.

Het totale tarief bij éénmalige en korte opdrachten is € 65,00 per uur. Sakura Massage & Pedicure Praktijk is vrijgesteld van BTW en er wordt dus geen BTW in rekening gebracht. De minimale afname is 2 uur. De massage welke ik adviseer is 20 minuten per persoon. Een kortere massage is wel mogelijk maar is minder effectief om eventuele klachten te behandelen.

Bij langlopende opdrachten geldt een speciaal kortingstarief. Het kortingstarief is afhankelijk van het aantal stoelmassages, de frequentie en de gewenste duur van de opdracht.

Fiscaal voordeel

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages maken deel uit van de investeringen welke door de belastingdienst worden gestimuleerd. Stoelmassage behoren als arbovoorziening tot de "nihil" waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte.

Deze voorwaarden zijn:

  • U hebt als werkgever een arboplan.
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer

Zie voor meer informatie: de website van de belastingdienst of vraag het aan uw accountant en/of jurist.

bezoekadres

Merellaan 199
2903 GD Capelle aan den IJssel
Tel. 06-14 28 12 12
info@sakuramassagepedicurepraktijk.nl

Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid in de naaste omgeving

Contact

Hartelijk bedankt voor het versturen van uw bericht.
Oops! er ging iets verkeerd bij het versturen van uw bericht